Ειδήσεις

Αναβιώνει το σκάνδαλο στην κινητή μονάδα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου

Την 7η Ιουνίου 2018 ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων θα εκδικαστεί η πολύκροτη υπόθεση του σκανδάλου που εκτυλίχθηκε στην κινητή μονάδα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Κάσο.
Το δικαστήριο είχε αναβάλει την υπόθεση προκειμένου να παραστεί στη δίκη ο κύριος κατηγορούμενος στην υπόθεση, πρώην υπάλληλος της τράπεζας, που καταζητείται δυνάμει διεθνούς εντάλματος σύλληψης.
Θυμίζουμε ότι ο πρώην τραπεζικός υπάλληλος έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους, που του τέθηκαν μετά την απολογία του τον Άυγουστο του 2012. Είχε αφεθεί συγκεκριμένα ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.
Ο κατηγορούμενος ταξίδεψε ωστόσο στην Αμερική, όπου διαμένει μέχρι και σήμερα.
Θυμίζουμε ότι η τράπεζα υποστήριξε ότι ο υπάλληλός της ανελάμβανε διάφορα ποσά από τους λογαριασμούς καταθέσεων διαφόρων καταθετών – πελατών συνολικού ποσού 591.595,89 ευρώ.
Κατήγγειλε ακόμη ότι διέθεσε υπό τύπον ιδιωτικών εξωτραπεζιτικών δανείων σε διάφορους κατοίκους της Κάσου το συνολικό ποσό των 730.138,11 ευρώ, για ικανοποίηση προσωπικών αναγκών τους, εν αγνοία της τράπεζας και χωρίς παραστατικά της, ενεργώντας παράνομες αναλήψεις από καταθετικούς λογαριασμούς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου