Ρεπορτάζ

Εκοψε την πίτα της η Δημοτική Ενότητα Ρόδου

Με δεσμεύσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής κοινότητας Ρόδου.
Στην λιτή εκδήλωση στα γραφεία της δημοτικής κοινότητας παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Τριάντος, Τσαμπίκα Κιαχαγιά-Μαγιόγλου, Γιάννης Καμπούρης, προϊστάμενοι υπηρεσιών κ.α.
«Η δημοτική κοινότητα της Ρόδου λειτουργεί ως το ΕΚΑΒ της πόλης μας. Ακολουθούμε τον αλγόριθμο, βλέπω, ακούω, αισθάνομαι. Είμαστε πάντα εκεί και τρέχουμε στα προβλήματα της καθημερινότητα. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τους αντιδημάρχους και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών», δήλωσε η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας, Μάνθα Ζιώγου.
«Ευχαριστώ την πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου για την πρόσκληση. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άριστη συνεργασία προς όφελος του πολίτη υπηρετώντας ο καθένας μας το ρόλο που έχει αναλάβει», είπε ο κ. Τριάντος, μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη.
Η κ. Κιαχαγιά δήλωσε τα εξής: «Αισθάνομαι πολύ τυχερή για τη συνεργασία, καθώς η πρόεδρος κάνει μία μεγάλη προσπάθεια. Ο ρόλος της είναι καθοριστικός στην προσπάθεια να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης και την καθημερινότητα. Εύχομαι του χρόνου απτά αποτελέσματα για το έργο που έχει συντελεστεί». Τέλος, ο κ. Καμπούρης αναφέρθηκε σε ειδική εφαρμογή στην οποία οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν τα αιτήματά τους, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Η δημοτική κοινότητα είναι στην ουσία ο πρώην δήμος Ροδίων. Είστε οι πρώτοι αποδέκτες των αιτημάτων και παραπόνων.
Το έργο σας θα γίνει ευκολότερο με μία ειδική εφαρμογή που έχει υλοποιηθεί από τη διεύθυνση ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην οποία μπορεί ο κάθε πολίτης να καταθέτει το όποιο αίτημα. Η εφαρμογή λειτουργεί ενδοϋπηρεσιακά σε πιλοτικό στάδιο. Επιθυμία του δημάρχου μας είναι να βάζουμε σε προτεραιότητα τα αιτήματα του πολίτη».
Επιστολές έστειλαν ο υφυπουργός τουρισμού Μάνος Κόνσολας, οι βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης, Μίκα Ιατρίδη, και Νεκτάριος Σαντορινιός.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου