ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευχές για Καλή Χρονιά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Το 2016 προ­σπα­θή­σα­με όλοι αρ­κε­τά να στα­θού­με στα πόδια μας, να αγ­γί­ξου­με τους στό­χους μας και να δη­μιουρ­γή­σου­με συν­θή­κες μέσα στις οποί­ες θα μπο­ρέ­σει να επα­νι­δρυ­θεί η δη­μο­κρα­τία, η ισο­νο­μία και η δι­καιο­σύ­νη. Η αλ­λη­λεγ­γύη, η αν­θρω­πιά, η προ­σπά­θεια για από­δο­ση κοι­νω­νι­κής δι­καιο­σύ­νης, η σύ­γκρου­ση με το παλιό και τη δια­φθο­ρά αλλά και η επα­να­φο­ρά του κρά­τους δι­καί­ου, ήταν τα κύρια χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά που μας έκα­ναν υπε­ρή­φα­νους και στιγ­μά­τι­σαν θε­τι­κά το έτος που απο­χαι­ρε­τού­με.  Με την αί­σθη­ση της στα­θε­ρό­τη­τας, της δι­καί­ω­σης αλλά και της ανα­γνώ­ρι­σης των κόπων μας, μας βρί­σκουν οι τε­λευ­ταί­ες ώρες του έτους και γε­μά­τοι ελ­πί­δα και προ­σμο­νή, υπο­δε­χό­μα­στε την νέα χρο­νιά.

Λίγες ώρες πριν την αυγή του νέου έτους, εύ­χο­μαι το 2017 να ση­μά­νει, προ­σω­πι­κά, για τον κα­θέ­να και την κα­θε­μία, την πραγ­μά­τω­ση των ονεί­ρων και την αρχή για νέες προ­κλή­σεις. Με τα θε­τι­κά πρό­ση­μα που μας άφησε πα­ρα­κα­τα­θή­κη το 2016, πι­στεύω ότι η νέα χρο­νιά έχει όλα τα εχέγ­γυα για να μας δώσει ακόμη με­γα­λύ­τε­ρες χαρές και ακόμη πε­ρισ­σό­τε­ρες ελ­πί­δες, ώστε να νιώ­σου­με ασφά­λεια και να πι­στέ­ψου­με πως αφή­σα­με μια για πάντα τις δυ­σκο­λί­ες στο πα­ρελ­θόν. Έτσι, με κύριο γνώ­μο­να, και πάλι, τον άν­θρω­πο, την αξιο­πρέ­πειά του, την υπε­ρά­σπι­ση των δι­καιω­μά­των του και την ευ­η­με­ρία του, θα πο­ρευ­τού­με και μέσα στο νέο έτος, γιατί αυτές μόνο οι αρχές μπο­ρούν φέ­ρουν απο­τέ­λε­σμα, μέσα σε ένα αντί­ξοο πε­ρι­βάλ­λον και ανά­με­σα σε συ­ντη­ρη­τι­κές λο­γι­κές.

Εύ­χο­μαι από καρ­διάς Χρό­νια Πολλά και Καλή Χρο­νιά σε όλους και όλες και υγεία, αγάπη, ευ­τυ­χία και ελ­πί­δα.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • George  /  30.12.2016 22:31

    Εσυ τι αναγκη εχεις , καλα την εχεις βολεψει. Εχεις κανει και μαγουλάκια. Αλλοιμονο από τον καυμενο τον πολιτη που του εχετε κοψη την συνταξη, το ΕΚΑΣ, τον εχετε φλομωσει στους φορους και τον αναγκαζετε να παει με τα ποδια στην δουλια γιατι δεν μπορει να πληρωσει τα τελη κυκλοφοριας για το αυτοκινητο του.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.