Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την 05:30 ώρα της Παρασκευής στην Μεσαιωνική Πόλη βρήκε ο 35χρονος Τζινίκα Ερμάλ του Λεφτέρ.
Οδηγώντας μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού και κινούμενος επί της οδού Πινδάρου στο ύψος της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα και με κατεύθυνση προς την πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, ανετράπη, σύρθηκε στο οδόστρωμα και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.