Τοπικές Ειδήσεις

Θεόδωρος Παπαθεοδώρου : Eίμαι με τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ και το Στράτο Καρίκη για τρεις λόγους.’’

Στις εκλογές της 26ης Μαϊου θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΝΕΑ ΜΕΡΑ και το Στράτο Καρίκη.

Γεννήθηκα στη Σορωνή ,είμαι συνταξιούχος ΑΜΕΑ. Εργάστηκα στο Δήμο Καμείρου και στον ενιαίο Δήμο Ρόδου, είμαι ενεργό μέλος του πολιτιστικού Συλλόγου αλλά πάνω από όλα ενεργός πολίτης με κοινωνικές ευαισθησίες και αγάπη για τον τόπο μου.

Είμαι υποψήφιος για 3 λόγους:

1ον) Για να συμβάλλω στο να αποκτήσει ουσιαστικό περιεχόμενο η κοινωνική πολιτική του Δήμου, να υπάρχει στήριξη σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Ο Δήμος πρέπει να αποκτήσει μητρώο ΑμεΑ , να ενισχύσει τις δομές ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, να στηρίξει τα ΑμεΑ και τις οικογένειες τους.

2ον) Για να καταφέρουμε να προσφέρουμε νέες , πρωτοποριακές και έξυπνες υπηρεσίες στους δημότες μας, οι οποίοι θα μπορούν να εξυπηρετούνται σε όλες τις συναλλαγές τους με το Δήμο μέσα από το τηλέφωνο ή το διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται ή να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη γραφειοκρατία.

3ον) Για να δώσουμε ξανά ελπίδα και προοπτική στα ξεχασμένα χωριά μας και στις κοινότητες. Με πόρους και αρμοδιότητες για να μπορούν να αντιμετωπίζουν μικρά, καθημερινά προβλήματα.

Ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος που έχει μιλήσει για όλα αυτά είναι ο Στράτος Καρίκης, είναι ο μόνος που έχει παρουσιάσει προτάσεις και πρόγραμμα.

Η Ρόδος πρέπει να εμπιστευτεί ικανούς, καθαρούς και άφθαρτους ανθρώπους.

Για να ξημερώσει μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ για το νησί μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου