Ο ΓΑΟ TAE KWON DO Ρόδου σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας, διοργανώνουν το Πανδωδεκανησιακό Κύπελλο TAE KWON DO 2018 στο κλειστό γήπεδο της Καλλιθέας.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει αύριο με αναπτυξιακούς αγώνες που θα έχουν τον χαρακτήρα αγωνιστικής προπόνησης για παιδιά 6-11 ετών, ενώ την Κυριακή θα έχουμε το «κυρίως πιάτο» της διοργάνωσης, με τους αγώνες αθλητών από 11 ετών και άνω. Και τις δύο ημέρες, το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 10.00.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Η διάρκεια του κάθε αγώνα για τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών – Εφήβων – Νεανίδων καθορίζεται στους τρεις (3) γύρους των δύο (2) λεπτών με ένα (1) λεπτό διάλειμμα ανάμεσά τους και για τις κατηγορίες των Παίδων – Κορασίδων σε τρεις (3) γύρους του ενάμισι (1 ½ ) λεπτού με (½) λεπτό διάλειμμα. Σε περίπτωση που θα υπάρξει πρόβλημα ο Αλυτάρχης των αγώνων θα έχει το δικαίωμα διαμόρφωσης του χρόνου διεξαγωγής.

Οι αγώνες, όσον αφορά την κατηγορία Παίδων-Κορασίδων, θα διεξαχθούν για τις χρονολογίες γεννήσεως 2004-2005 και ξεχωριστά για την χρονολογία γεννήσεως 2006-2007.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Οι αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους και να φορούν όλα τα προστατευτικά: επικαλαμίδες, επιβραχιονίδες, μασελάκι, γαντάκια, σπασουάρ (κάτω από το τομπόκ), κάσκα και θώρακα όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Οι προπονητές θα πρέπει να  είναι ενδεδυμένοι, είτε με αθλητική φόρμα και αθλητικά υποδήματα, είτε με κουστούμι κατά την διάρκεια του αγώνα. Επίσης θα προσκομίζουν το βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας του αθλητή – αθλήτριας που αγωνίζεται στην Αγωνόδικο Επιτροπή κατά την προσέλευσή τους.

Οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν με περισσότερους από τέσσερις αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να έχουν και δεύτερο κόουτς.

Οι σύλλογοι οφείλουν να έχουν μαζί τους όλα τα προστατευτικά που προβλέπονται από τους κανονισμούς.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων απαγορεύεται στον αγωνιστικό χώρο να βρίσκονται αθλητές – αθλήτριες καθώς επίσης και παράγοντες ή προπονητές, εκτός από αυτούς που αγωνίζονται.

Οι αθλητές- αθλήτριες κατά την διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά πλαστικό κάλυμμα δοντιών (ειδικότερα για τους αθλητές – αθλήτριες που έχουν σιδεράκια ορθοδοντικής), εκτός εάν υπάρχει ιατρική γνωμάτευση ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον αθλητή – αθλήτρια.

Στην δήλωση συμμετοχής που θα αποστέλλουν τα σωματεία, θα πρέπει να αναγράφονται απαραίτητα τα ονόματα των αρχηγών ομάδας και των προπονητών που θα συνοδεύουν την ομάδα και δεν θα έχουν δικαίωμα αντικατάστασης από άλλα άτομα.

Οι αθλητές – αθλήτριες, που θα προσέρχονται για την απονομή των μεταλλίων και των διπλωμάτων της θέσης που κατέκτησαν, υποχρεούνται να φορούν τομπόκ.

Απαγορεύεται στην θέση τους κόουτς να κάθεται εν ενεργεία αθλητής.

Την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 στις 8:15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – ενημέρωση προπονητών, στον αγωνιστικό χώρο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ