Χωρίς τον Ανέστη Παναγιωτίδη θα πορευτεί ο Διαγόρας στην συνέχεια του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο νεαρός επιθετικός ζήτησε από την διοίκηση του «γηραιού» να αποχωρήσει από τις τάξεις του συλλόγου, με τους ανθρώπους της ομάδας να συναινούν στην επιθυμία του, με τον Ανέστη Παναγιωτίδη να αποτελεί ήδη παρελθόν, καθώς ο ποδοσφαιριστή αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, αλλά και το τεχνικό επιτελείο, καθώς αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του.
Έτσι ο νεαρός σέντερ φορ έγινε ο δεύτερος αθλητής που αποχωρεί από το έμψυχο δυναμικό του Διαγόρα, αφού είχε προηγηθεί η αποδέσμευση του Ούγκο Πινέιρο. Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι η αποχώρηση του Παναγιωτίδη δεν άφησε κενό στην γραμμή κρούσης του «γηραιού», αφού έχει αποκτηθεί ο Νίκος Αγγελούδης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», το ενδεχόμενο της περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού παραμένει ανοιχτό, αφού η διοίκηση σε συνεργασία με τον Νίκο Παντέλη, εξετάζει την αγορά έτσι ώστε να εντοπίσει κάποια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή να κινήσει τις διαδικασίες της απόκτησής του.
Ψάχνει αντίπαλο για φιλικό
Πρόθεση του Νίκου Παντέλη είναι μέσα στο σαββατοκύριακο ο Διαγόρας να δώσει φιλικό παιχνίδι, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να διατηρήσουν τον ρυθμό τους.
Ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας και όπως όλα δείχνουν σήμερα αναμένονται οι εξελίξεις. Στην περίπτωση που δεν βρεθεί αντίπαλος, θα διεξαχθεί κανονικά προπόνηση.
Στα αγωνιστικά
Την δεύτερη προπόνηση της εβδομάδας έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα. Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Την προπόνηση ακολούθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Πέεφ που θα έρθει στο νησί μας σήμερα και τον Γιόνδη που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, με τους αθλητές του «γηραιού» να προπονούνται μέχρι και την Κυριακή, καθώς ο Νίκος Παντέλης αποφάσισε να τους δώσει ρεπό μόνο την Δευτέρα, αφού ακολουθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και ο έμπειρος τεχνικός θέλει οι ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ