ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα υποστηρίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ισπανίας

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Κατά των μονο­με­ρών ενερ­γειών που υπο­νο­μεύ­ουν την ενότητα της Ισπα­νίας τάχθηκε το υπουρ­γείο Εξω­τε­ρι­κών σε ανα­κοί­νωση που εξέδωσε ανα­φο­ρικά με την κατά­σταση στην Κατα­λο­νία.

“Παρα­κο­λου­θούμε με ανη­συ­χία τις εξε­λί­ξεις στην Ισπανία και ελπί­ζουμε ότι θα απο­κα­τα­στα­θεί ο ειρη­νι­κός και δημο­κρα­τι­κός διά­λο­γος το ταχύ­τερο δυνατόν” ανα­φέ­ρει σε ανα­κοί­νωση του το υπουρ­γείο Εξω­τε­ρι­κών και συνε­χί­ζει:

“Η Ελλάδα υπο­στη­ρί­ζει την εδαφική ακε­ραιό­τητα της Ισπα­νίας και απορ­ρί­πτει μονο­με­ρείς ενέρ­γειες που υπο­νο­μεύ­ουν την ενότητα της χώρας και την αρχή του αμε­τά­βλη­του των συνόρων”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.