Τα συγχαρητήριά του σε όλους τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων έδωσε με ανάρτησή του στο facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προτρέποντας παράλληλα όσους «απέτυχαν» στις εξετάσεις να συνεχίσουν να αξιοποιούν τις ευκαιρίες της της ζωής που είναι γεμάτη από «εξετάσεις».
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται και στην εισαγωγή σε εκπαιδευτικά ιδρύματα με πολύ χαμηλή βαθμολογία, η οποία τονίζει πως υπονομεύει την έννοια της ανώτατης εκπαίδευσης.
«Από το 2005, ως νέος Βουλευτής, είχα υποστηρίξει την καθιέρωση ενός κατώτατου ορίου εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Η ρύθμιση αυτή πρέπει να επανέλθει. Και θα επανέλθει από την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», σημειώνει.
«Τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα δεν κινδυνεύουν από την αξιολόγηση, από την θέσπιση κανόνων και κριτηρίων. Απειλούνται όμως από μια ισοπεδωτική λογική που εν τέλει τα απαξιώνει», προσθέτει ο ίδιος.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.