Τα Κοσκινού, Δαματριά και Παστίδα επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο των συχνών επισκέψεων του στις Δημοτικές Ενότητες Ρόδου, για την αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας, αλλά και για τον προγραμματισμό ολοκληρωμένων παρεμβάσεων, με πρώτο στόχο, την αποκατάσταση –ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών.
Ο κος Χατζηδιάκος, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κοσκινού κου Νίκου Μανωλάγκα και υπηρεσιακών παραγόντων, πραγματοποίησε επισκέψεις (στην ευρύτερη περιοχή Κοσκινού και το Τσαίρι) σε σημεία που απαιτείται η βελτίωση οδοστρωμάτων με νέες ασφαλτοστρώσεις, όπως αυτά έχουν καταγραφεί από την τεχνική υπηρεσία, ούτως ώστε να προγραμματιστεί η σύνταξη μελετών και οι εργασίες αποκατάστασης.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε την περιοχή της Δαματριάς. Παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κου Μιχάλη Πηδιάκη και του Αντιπροέδρου κου Γιάννη Σαρούκου, επέβλεψε τη λήψη μέτρων ασφαλείας στην περιοχή «Αγίου Νικήτα» μετά την μερική κατάρρευση παλιάς γέφυρας . Το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου στη συνεδρίαση της Τετάρτης 26 Απριλίου 2017 ψήφισε τη διάθεση πίστωσης συνολικού ποσού 30.000 ευρώ, για την αποκατάσταση της γέφυρας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο δήμαρχος Ρόδου, συμμετείχε σε «ανοιχτή» συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Παστίδας με την συμμετοχή του Προέδρου κου Σάββα Πάττα, των τοπικών συμβούλων και πολιτών, με θέμα τον απολογισμό δράσεων της περιόδου (Σεπτέμβριος 2014-Μάρτιος 2017), όπως και τον προγραμματισμό των δράσεων έως το έτος 2019.
Στο πλαίσιο των συνεχόμενων επισκέψεων στις Δημοτικές Ενότητες , ο κος Χατζηδιάκος, επισκέφτηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου τη δημοτική Κοινότητα Λίνδου και παρουσία του Προέδρου κου Γιώργου Ελευθερίου και υπηρεσιακών παραγόντων, όπως και του ανάδοχου εργολάβου, προγραμμάτισε την έναρξη εργασιών κατασκευής πεζοδρομίου στην περιοχή «Κράνα», καθώς και την σύνταξη μελέτης για τη διαμόρφωση των χώρων στάθμευσης στην περιοχή «Κράνα» και «Αγίου Παύλου».
Ακολούθως συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Λάρδου κο Δημήτρη Παπαδημητρίου και Σωτήρη Καραμαρία για θέματα οδικής κυκλοφορίας και σχολικών κτιρίων αντίστοιχα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ