Μέσα σε πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς και κυρίως με αμέριστη ευγένεια και διακριτικότητα τριακόσιες πενήντα οικογένειες στην πόλη μας διασφάλισαν ένα εορταστικό γεύμα αγάπης, ώστε να δημιουργηθεί εορταστικό κλίμα για όλους.
Σιωπηλός πρωτοστάτης η κα. Άννα Ζωάννου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, η οποία με τη συνεισφορά τόσο των πολιτών όσο και των συλλόγων, αλλά και της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου προσπάθησαν να βάλουν λίγο χρώμα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερες οικογένειες.
Μεγάλη η συμβολή στην προσπάθεια, η ευγενική χορηγία του τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου με πρόεδρο τον κ. Γιαννικουρή Αντ. που πρόσφερε ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κρέας, γαλακτοκομικά προϊόντα, αναψυκτικά, χυμούς και διάφορα τρόφιμα μακράς διαρκείας. Επίσης, του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου με πρόεδρο τον κ. Μανδρακό Σωτ. για την προσφορά κοτόπουλων. Η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου με τον πάτερ Φιλόθεο και σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρόδου με παράρτημα Ρομά μερίμνησαν για την ευάλωτη ομάδα των Ρομά. Στην πρωτοβουλία των παραπάνω προστέθηκαν και οι απλόχερες προσφορές των εθελοντών που πήραν μέρος στη δράση «Συμμετέχω – Διασκεδάζω – Προσφέρω» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου.

Η κα. Άννα Ζωάννου ευχαριστεί θερμά όλους όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια με την ευγενική τους χορηγία, συμμετέχοντας με τη συνδρομή τους σε μια ακόμη διανομή. «Υπόσχεση μας η εξασφάλιση της προσφοράς να αποτυπωθεί σε χαρούμενα βλέμματα. Γιατί τι πιο ελπιδοφόρο από τα χρώματα, τα χαμόγελα και τη θετική ενέργεια, που από σπίθα μπορεί να γίνει ολάκερη φωτιά και να φέρει στο ταξίδι της ζωής μας την επιθυμία, το όνειρο, την αλλαγή. Καλές γιορτές σε όλους.» εύχεται η αντιδήμαρχος.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ