Ειδήσεις

Ηλίας Καματερός: Τα επιμελητήρια πρέπει να ενισχυθούν για να στηρίξουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Καματερός

Μιλώντας σήμερα στην Επιτροπή Διαρκούς παραγωγής και εμπορίου της Βουλής για το Σ/Ν του Υπουργείου Οικονομικών «Άσκηση Υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων. Εκσυγχρονισμός της Επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις» ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός τόνισε μεταξύ άλλων ότι:

Τα κέντρα υποστήριξης επιχειρήσεων που προβλέπονται στο άρθρο 66 του υπό συζήτηση νομοσχεδίου, να μπορούν να παίξουν σοβαρό ρόλο στην ανάπτυξη προς όφελος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ζήτησε όμως να προβλεφθεί η ενίσχυση των επιμελητηρίων τόσο οικονομικά όσο και σε στελέχωση.

Πρότεινε επίσης να τους αποδοθούν και αρμοδιότητες ενημέρωσης των επιχειρήσεων για τις παραγωγικές τους δυνατότητες, ιδιαίτερα των κοινωνικών επιχειρήσεων, των συμπράξεων και συνεταιρισμών που αποτελούν δυναμικά εργαλεία ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αξιοποιώντας τα πολλαπλά προγράμματα.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.