Κοντά στις ενημερωτικές δράσεις των εθελοντών πυροσβεστών και των εθελοντών του Πυροσβεστικού Σώματος που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της πόλης της Ρόδου στις 26.8.2018 παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Κόκκινος. Διανεμήθηκαν ενημερωτικά έντυπα που αφορούν τις δασικές πυρκαγιές και το θεσμό του Εθελοντή Πυροσβέστη. Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος για τις διαρκείς και αποτελεσματικές προσπάθειές τους και επεσήμανε την ανάγκη ενίσχυσης του θεσμού του εθελοντή πυροσβέστη, που προσφέρει τα μέγιστα στο περιβάλλον και το συνάνθρωπό του.
– Το βράδυ της ίδιας ημέρας παρέστη στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Υπουργείου πολιτισμού και της Π.Ν.Αι. στην Ακρόπολη της Ρόδου και το Σάββατο 25.8.2018 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σαλάκου στην 11η Γιορτή Γιαπρακιού, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γαστρονομικά γεγονότα στο νησί της Ρόδου.
– Τέλος, σήμερα 27.8.2018 το πρωί παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στον εορτάζοντα ναό του Αγίου Φανουρίου της Παλιάς Πόλης Ρόδου παρουσία του θεοφιλεστάτου κ.κ. Κυρίλλου και στο ομώνυμο παρεκκλήσι του Δήμου Ρόδου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ