Επίσκεψη στο Δημοτικό Κυνοκομείο της Ρόδου, πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και υπεύθυνός του, κ. Γιώργος Πόκκιας, συνοδευόμενος από Υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Πρωτογενούς Τομέα.

Ο Αντιδήμαρχος παρέδωσε το κλειδί ενός οχήματος στο Σύλλογο Φιλοζωικής Ρόδου, για τις ανάγκες του Κυνοκομείου, στα πλαίσια της συμβατικής υποχρέωσης του Δήμου με το πιο πάνω εθελοντικό Σύλλογο για την λειτουργία του Κυνοκομείου.

Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος απένειμε τιμητικές διακρίσεις και ευχαρίστησε θερμά πέντε Φινλανδές εθελόντριες, οι οποίες κάθε χρόνο 2 και 3 φορές επισκέπτονται το Νησί μας και προσφέρουν εθελοντικά υπηρεσίες στο Δημοτικό Κυνοκομείο Ρόδου, ενώ δεσμεύτηκαν να προωθήσουν και υιοθεσίες αδέσποτων σκυλιών στην ιδιαίτερη Πατρίδα τους.

Τέλος ο κ. Πόκκιας, ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα υλοποιείται στο Δημοτικό Κυνοκομείο νέο πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων από την Διεθνή Εθελοντική Οργάνωση DAPS, που θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαΐου 2018 και κάλεσε τους εθελοντές να συνδράμουν στον όσο μεγαλύτερο αριθμό στειρώσεων αδέσποτων ζώων.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ