Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018 παρουσίασε η Eurobank σε επιχειρηματίες του κλάδου στη Ρόδο σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 στο Rodos Palace.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 140 επιχειρηματίες της Ρόδου που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο και ενημερώθηκαν αναλυτικά από στελέχη της Eurobank για όλη τη δέσμη των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει η τράπεζα στους επαγγελματίες του τουρισμού.

Τους επιχειρηματίες της Ρόδου, που καλύπτουν όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά πρακτορεία, επιχειρήσεις Rent a Car, εστίασης και ενοικίασης σκαφών αναψυχής κ.α.), υποδέχθηκαν οι κ.κ. Ευάγγελος Μαργκέλης, Διευθυντής Περιφερειακής Αγοράς Δωδεκανήσου και Ιωάννης Γαβαλάς, Επικεφαλής Τομέα Δ’ – Ανατολικής Αττικής & Νήσων Αιγαίου του Δικτύου Καταστημάτων Eurobank. Εκ μέρους της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων της Eurobank, τις πρόσφατες εξελίξεις στον Όμιλο και την Τράπεζα ανέλυσε ο κ. Δημήτρης Οικονόμου, Επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Small Business Segment, ενώ την παρουσίαση του προγράμματος πραγματοποίησε ο κ. Παναγιώτης Θεοδώρου, Επικεφαλής Τομέα Στρατηγικής & Ανάλυσης SB Segment. Ομιλία με θέμα τις υπηρεσίες Hotel Μanagement απηύθυνε ο κ. Κωνσταντίνος Ζήκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Hotel Brain και την παρουσίαση της Ψηφιακής Επικοινωνίας πραγματοποίησε ο κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας FinDigital.

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, που παρέχεται για 8η συνεχή χρονιά από τη Eurobank, στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε αυτό. Σκοπός της Eurobank είναι, μέσω της ολοκληρωμένης δέσμης τραπεζικών και μη τραπεζικών προϊόντων του Προγράμματος, οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα να αποκτήσουν ένα «πολυεργαλείο» που θα τους βοηθήσει στην πράξη, να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις σύγχρονες και ολοένα πιο απαιτητικές ανάγκες ενός εξαιρετικά ανταγωνιστικού κλάδου. Επιγραμματικά, το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, προσφέρει:

  • Ενίσχυση της ρευστότητας με προνομιακά επιτόκια επαγγελματικών λογαριασμών, υψηλότερες αποδόσεις στις προθεσμιακές καταθέσεις, εκπτώσεις στα εισερχόμενα εμβάσματα, ειδικές τιμές σε εργαλεία διαχείρισης των καθημερινών εισπράξεων και ασφαλούς φύλαξης των μετρητών ταμείου, με δυνατότητα απευθείας μεταφοράς τους στον επαγγελματικό λογαριασμό. Επιπρόσθετα, προσφέρει προνομιακή τιμολόγηση στις προμήθειες και τους όρους μίσθωσης των μηχανημάτων POS, άμεση έγκριση και εγκατάσταση και αποδοχή όλων των καρτών.
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης με προνομιακούς όρους μέσω του Ανοικτού Επαγγελματικού POS της Eurobank, αλλά και σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς μέσω του προγράμματος Cosme, και της Επιχειρηματικής Επανεκκίνησης του ΤΕΠΙΧ.
  • Παροχή Συμβουλευτικής Υποστήριξης και δυνατότητα χρηματοδότησης της συμμετοχής σε χρηματοδοτικά και επιδοτούμενα προγράμματα, σε συνεργασία με κρατικούς και ευρωπαϊκούς φορείς (ΕΣΠΑ).
  • Προβολή και δικτύωση στα social media, σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες.
  • Ανταγωνιστικό πρόγραμμα διαχείρισης μισθοδοσίας με ειδικά προνόμια
  • Ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων και προσωπικού.

Ειδικά για τον ξενοδοχειακό κλάδο, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες του χώρου,  παρέχονται υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, με προνομιακή τιμολόγηση (έκπτωση), στους τομείς:

  • Hotel Management
  • Sales Management
  • Revenue Management

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018 αποτελεί πυρήνα της στρατηγικής της Eurobank για την στήριξη της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας στον τουριστικό τομέα, που αποτελεί έναν από τους βασικότερους αναπτυξιακούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας.

Η παρουσίαση του Προγράμματος συνεχίζεται με αντίστοιχες εκδηλώσεις καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της νησιωτικής Ελλάδας και την Χαλκιδική.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ