Ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου, σε συνεργασία με την ΑΕΑΕ (Ανώτατη Επιτροπή Αγώνων & Εφέσεων) της ΕΙΟ διοργάνωσε σεμινάριο Α΄ Κύκλου για την Εκπαίδευση Εθνικών Στελεχών Αγώνων. Η παρακολούθηση ενός Σεμιναρίου Α΄ Κύκλου Εκπαίδευσης Εθνικών Στελεχών Αγώνων της ΕΙΟ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση ενός Σεμιναρίου Β΄ Κύκλου και στην συνέχεια πιστοποίηση ενός στελέχους.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Plaza, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018. Εισηγητές στο σεμινάριο ήταν ο Κώστας Τσαντίλης, Διεθνής Κριτής, Πρόεδρος ΑΕΑΕ/ΕΙΟ και ο Βασίλης Κασκούρας, Διεθνές Στέλεχος Αγώνων, μέλος της ΑΕΑΕ. Συντονιστής του σεμιναρίου ήταν ο Γιάννης Κλείδωνας, Εθνικό Στέλεχος Αγώνων, μέλος της ΑΕΑΕ.

Το Σεμινάριο οι εισηγήσεις του οποίου πραγματοποιηθήκαν στα Αγγλικά  παρακολούθησαν συνολικά 25 άτομα, μεταξύ των οποίων και στελέχη αγώνων από τον ιστιοπλοϊκό Σύλλογο του Μαρμαρίς, στα πλαίσια της συνεργασίας του ΑΣΙΑΘΡ με τον γειτονικό Σύλλογο. Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εισηγήσεις των έμπειρων εισηγητών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ