ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού επεκτείνουν τη σεζόν από τη βρετανική αγορά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τουρισμός

Ανοίγει ο δρόμος στην Ελλάδα για την επι­μή­κυνση της του­ρι­στι­κής σεζόν από τη βρε­τα­νική αγορά, μέσω των εναλ­λα­κτι­κών μορφών του­ρι­σμού. Η παρα­πάνω δια­πί­στωση απο­τε­λεί την ουσία της εκδή­λω­σης του 1ου Virtual Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop στο Ηνωμένο Βασί­λειο, που ολο­κλή­ρωσε τις εργα­σίες του το από­γευμα της Τετάρ­της 24 Μαρτίου. Στην εκδή­λωση διε­νερ­γή­θη­καν 684 ραντε­βού (B2B συνα­ντή­σεις) και συμ­με­τεί­χαν 117 του­ρι­στι­κοί πρά­κτο­ρες και δημο­σιο­γρά­φοι, καθώς και 37 εται­ρείες, Βρε­τα­νοί εισα­γω­γείς και χον­δρέ­μπο­ροι του κλάδου των τρο­φί­μων και των ποτών.

Το εν λόγω workshop της Tourism Media & Events, απο­τε­λεί συνέ­χεια αυτού της Γερ­μα­νίας και ειρήσθω εν παρόδω ακο­λου­θούν για το 2021, οι εκδη­λώ­σεις της Γαλλίας (13-15 Απρί­λίου) και της Δανίας (19-20 Απρι­λίου), που αφορούν τους τομείς του εναλ­λα­κτι­κού του­ρι­σμού και της γαστρο­νο­μίας. Το πρώτο εξάμηνο των εκδη­λώ­σεων της Tourism Media & Events ολο­κλη­ρώ­νε­ται με δυο workshops για τον του­ρι­σμό πολυ­τε­λείας και την γαστρο­νο­μία στη Ρωσία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον προσεχή Μάιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.