Τοπικές Ειδήσεις

Έλαμψε για άλλη μια φορά η Οινοθήκη ΕΜΕΡΥ-Βραβείο για το Villare Λευκό και το Villare Ερυθρό

Το ροδίτικο κρασί προοδεύει και πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο το όνομα προέλευσής του  σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 Η ΟΙΝΟΘΗΚΗ ΕΜΕΡΥ της οικογένειας Τριανταφύλλου που με συνέπεια προσπαθεί εδώ και χρόνια να αναδείξει και να προβάλει την προσωπικότητα του Ροδίτικου αμπελώνα, κατάφερε να αποσπάσει μία ακόμα πανελλήνια διάκριση.

 Σε γευστική δοκιμή  που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνή Διαγωνισμό Θεσσαλονίκης, στις 20/02/2019, τα κρασιά της εταιρείας μας κατάφεραν να αποσπάσουν πολύ καλές κριτικές από το σύνολο των δοκιμαστών, και να καταλάβουν αξιόλογες θέσεις.  Συγκεκριμένα το  Villare Λευκό και το Villare Ερυθρό απέσπασαν χάλκινα  μετάλλια.

Η διάκριση αυτή ήρθε για να προστεθεί και να εμπλουτίσει τον  κατάλογο των επιτευγμάτων της ΟΙΝΟΘΗΚΗΣ ΕΜΕΡΥ και να επιβραβεύσει όλες τις προσδοκίες και τις προσπάθειες της οικογένειας Τριανταφύλλου να κρατήσει  υψηλά τα επίπεδα  των προϊόντων της, δίνοντας όλη την προσοχή και την βαρύτητα στην παραγωγή προϊόντων αξεπέραστης ποιότητας και μοναδικού χαρακτήρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου