Ειδήσεις

500.000 ευρώ έκαναν “φτερά” από την Εθνική Τράπεζα Κω…

Είναι από τις περιπτώσεις που δύσκολα μπορείς να γράψεις (& να περιγράψεις)… ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους (μιλάμε για το σύνολο του καταστήματος) πολύ αγαπητούς στην τοπική κοινωνία, που έχουν αφιερώσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής τους στην εξυπηρέτηση του κόσμου.

Η είδηση όμως είναι πραγματική (πέρα από τη φημολογία που άρχισε να φουντώνει) και αμείλικτη, δηλωτική ίσως της απίστευτα σκληρής οικονομικής πραγματικότητας που ζούμε και η οποία πολλές φορές οδηγεί συνανθρώπους μας σε ανεξήγητες με την κοινή λογική ενέργειες και πολύ δυσάρεστες καταστάσεις…

Ο λόγος για τα αποτελέσματα του ελέγχου από την επιθεώρηση της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος στο κατάστημα της Κω τις τελευταίες ημέρες που κατέδειξε έλλειμμα ύψους 500.000 ευρώ (!!!) μέχρι στιγμής (ο έλεγχος είναι ακόμα σε εξέλιξη…)

Το ποσό αυτό προκύπτει από σειρά υπεξαιρέσεων τα τελευταία δύο χρόνια (ξεκινώντας από διάφορα μικροποσά) από συγκεκριμένο τμήμα της Τράπεζας, ο Προϊστάμενος του οποίου τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα (ενώ αναπόφευκτα προκύπτουν ευθύνες ιεραρχικά για τον μη έγκαιρο ελέγχο από τους ανωτέρους του, οπότε αναμένονται εξελίξεις…)

Πηγή: aegeanews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου