ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ακριτικό Αγαθονήσι «απαντά» στον Κιλιντσάρογλου: Κάθε σπίτι και μια ελληνική σημαία!-

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αγαθονήσι

«Δεν φοβό­μα­στε τίποτα. Τα νησιά είναι, ήταν και θα είναι ελλη­νικά»

Τη δική του ηχηρή απά­ντηση στις συνε­χείς προ­κλή­σεις της Τουρ­κίας αλλά και ειδικά στον αρχηγό της τουρ­κι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης Κεμάλ Κιλιν­τσά­ρο­γλου (που είπε πως οι Έλληνες θα φύγουν όπως ήρθαν στα νησιά) δίνουν οι κάτοι­κοι του Αγα­θο­νη­σίου.

Οι 150 ακρίτες έχουν βάλει από μία σημαία σε κάθε σπίτι και δηλώ­νουν με υπε­ρη­φά­νεια πως δεν τρο­μά­ζουν: «Δεν φοβό­μα­στε τίποτα. Τα νησιά είναι, ήταν και θα είναι ελλη­νικά».

Δείτε το σχετικό ρεπορ­τάζ του STAR TV και του δημο­σιο­γρά­φου Λάμπρου Δεμερ­τζή από το ακρι­τικό νησί που παρου­σιά­στηκε από το κεντρικό δελτίο ειδή­σεων του κανα­λιού στις 23 Δεκεμ­βρίου 2017.

.kalymnos-news.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.