ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα Σκόπια εμφανίζονται ως “Μακεδονία” σε χάρτη ιστοσελίδας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
788

Χάρτης που εμφα­νί­ζει την πΓΔΜ ως “Μακε­δο­νία” αναρ­τή­θηκε σε ιστο­σε­λίδα του υπουρ­γείου Εθνικής Άμυνας.

Όπως ανα­φέ­ρει σε δημο­σί­ευμα του ο Ελεύ­θε­ρος Τύπος, στην ιστο­σε­λίδα της ΥΠΑΑΠΕΔ (Υπη­ρε­σία Αξιο­ποί­η­σης Ακί­νη­της Περιου­σίας Ενόπλων Δυνά­μεων) παρου­σιά­ζο­νται τα ακίνητα που δια­τί­θε­νται προς ενοι­κί­αση, το φωτο­γρα­φικό υλικό και τα βίντεο συνο­δεύ­ο­νται από χάρτη για τον εντο­πι­σμό τους από τους υπο­ψή­φιους επεν­δυ­τές με τον τίτλο “χάρτης χαρ­το­φυ­λα­κίου”.

Στην ιστο­σε­λίδα της υπη­ρε­σίας φιλο­ξε­νεί­ται χάρτης από το Google maps στον οποίο η γει­το­νική χώρα παρου­σιά­ζε­ται ως “Μακε­δο­νία” και σε παρέν­θεση ΠΓΔΜ.

“Η ονο­μα­σία ‘Μακεδονία’ που απο­δί­δε­ται στη γει­το­νική χώρα όπως φαί­νε­ται στο χάρτη έχει εκχω­ρη­θεί από την εται­ρεία Google Inc. Ιδιο­κτήτη της εφαρ­μο­γής χάρτες ‘Google Maps’. Η χρήση της εφαρ­μο­γής δεν συνιστά αποδοχή του συγκε­κρι­μέ­νου ονό­μα­τος εκ μέρους του κράτους της Ελλη­νι­κής Κυβέρ­νη­σης, το επίσημο όνομα του οποίου είναι ‘Η Πρώην Γιου­γκο­σλα­βική Δημο­κρα­τία της Μακεδονίας’ (ΠΓΔΜ) σύμφωνα με την απόφαση υπ. αρ. 817/1993 του Συμ­βου­λίου Ασφα­λείας Ηνω­μέ­νων Εθνών (ΟΗΕ).”, ανα­φέ­ρε­ται στο σημεί­ωμα κάτω από τον χάρτη.

Πηγή πλη­ρο­φο­ριών: Ελεύ­θε­ρος Τύπος

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.