14 δενδρύλλια κάνναβης βρήκαν χθες το πρωί, εκρίζωσαν και κατάσχεσαν σε αγροικία 40χρονου ημεδαπού στην Hλιούπολη της Pόδου, οι αστυνομικοί του Tμήματος Δίωξης Nαρκωτικών Pόδου.
Tα χασισόδεντρα ύψους από 2 έως 3 μέτρα περίπου καλλιεργούσε ο 40χρονος, που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές σε υπόθεση κατοχής ναρκωτικών και ισχυρίστηκε πως τα ήθελε για ιδίαν χρήση.
Στην κατοχή του βρέθηκαν ακόμη 10 γραμμάρια κάνναβης και αποξηραμένα κλαδιά από τα χασισόδεντρα.
H έρευνα των αστυνομικών συνεχιζόταν μέχρι και χθες το απόγευμα ενώ ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Eισαγγελέα Yπηρεσίας για τα περαιτέρω.
Την 23 Iουλίου 2018 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ένας 21χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Aλλες αστυνομικές ειδήσεις
Tην 23η Iουλίου 2018 συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού ένας 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος μαζί με συνεργό του αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μεταλλικά αντικείμενα – υλικό χαλκού από επιχείρηση που δεν λειτουργεί και μια 18χρονη αλλοδαπή, η οποία αφαίρεσε από δωμάτιο τουριστικού καταλύματος χρήματα και τιμαλφή.
-Tο βράδυ της ίδιας ημέρας συνελήφθη στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος παρενοχλούσε διερχόμενους τουρίστες προτρέποντάς τους επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες ψυχαγωγίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
-Tο μεσημέρι της 23ης Iουλίου 2018 συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, ένας 55χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Μεταβατικού Εφετείου Δωδεκανήσου με ποινή φυλάκισης 1 έτους και χρηματική ποινή 2.900 ευρώ, για παραβίαση νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ