Τοπικές Ειδήσεις

Αυτοκίνητο ανετράπη στην πλατεία Σύμης

AYTOKINHTO

Φύλακα άγγελο είχαν 4 Γερμανοί τουρίστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Seat Ibiza, χρώματος μπλε, με γερμανικές πινακίδες, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες εξετράπη της πορείας του, ενώ εκινείτο από την πλατεία Ελευθερίας προς την Κολόνα, στην πλατεία Σύμης, ανέβηκε στο διάζωμα και ανετράπη.
Το ατύχημα συνέβη περί ώραν 04.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Και οι 4 τουρίστες βγήκαν από το αυτοκίνητο χωρίς να έχουν υποστεί τραύματα.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.