Με τον Στέφανο Μυριαλλή στην προεδρία του θα πορευτεί και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ο Κλεόβουλος Λίνδου.
Αρχικά ο έμπειρος παράγοντας είχε εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει από την κεφαλή του Δ.Σ. του συλλόγου, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν μετά από τις πιέσεις που δέχθηκε για να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας και στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η επέκταση της συνεργασίας των Λινδιακών με τον προπονητή Δημήτρη Δογιάμα. Ως γνωστόν ο πρόεδρος του Κλεόβουλου διατηρεί άριστες σχέσεις με τον έμπειρο τεχνικό και στην περίπτωση που θα συνέχιζε στην θέση του ο Στέφανος Μυριαλλής θα διατηρούσε και τον Δημήτρη Δογιάμα στο πόστο του.
Ο πρόεδρος παραμένει, οπότε και ο Δογιάμας θα οδηγήσει τους Λινδιακούς στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Από εκεί και πέρα, την Κυριακή 10 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Δ.Σ. του Κλεόβουλου, στην διάρκεια της οποίας θα γίνει ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε και ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Στην συνεδρίαση θα επισημοποιηθεί η παραμονή του Στέφανου Μυριαλλή στην προεδρία όπως και η επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Δογιάμα.
Αμέσως μετά την συνεδρίαση, θα αρχίσει η υλοποίηση του προγραμματισμού για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ