Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητας Κρεμαστής, διοργανώνει αγώνα επίδειξης σιμουλτανέ στον προαύλιο χώρο της βιβλιοθήκης Κρεμαστής την προσεχή Κυριακή 27 Μαΐου 2018 και ώρα 10 το πρωί.

Θα είναι μια πρωτότυπη «μάχη» αφού οι αδερφοί Άγγελος και Νίκος Σανδαλάκης θα αντιμετωπίσουν τουλάχιστον 40 σκακιστές ταυτόχρονα, παίζοντας όμως σαν ένας. Δηλαδή παίζοντας τις κινήσεις τους εναλλάξ.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για κάποιους να γνωρίσουν το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι με τα πολλά οφέλη κυρίως για τα παιδιά. Είναι όμως και μια ευκαιρία να αποχαιρετήσουμε τον φίλο και προπονητή μας Άγγελο Σανδαλάκη, ο οποίος ανοίγει τα φτερά του για μεγαλύτερες προκλήσεις.

Ο Άγγελος Σανδαλάκης είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες σκακιστές και προπονητές και μας έκανε την τιμή να είναι μαζί μας τα 3 τελευταία χρόνια. Στα χρόνια αυτά ο ΙΠΠΟΤΗΣ έζησε μοναδικές επιτυχίες, με 3 πρωταθλήματα Αιγαίου και 3 συμμετοχές στην Α Εθνική κατηγορία, με κύπελλα Αιγαίου και νεανικά πρωταθλήματα. Είναι σίγουρα μακράν ο πιο επιτυχημένος προπονητής που είχε ο ΙΠΠΟΤΗΣ.

Τον ευχαριστούμε πολύ γι αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι κάνει στο μέλλον.

Πιθανός αντικαταστάτης ο αδερφός του Νίκος Σανδαλάκης ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του Άγγελου, αφού είναι ένας πολύ δυνατός σκακιστής κι ένας ελπιδοφόρος προπονητής.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στη βιβλιοθήκη Κρεμαστής την προσεχή Κυριακή 27 Μαΐου 2018 στις 10:00 η ώρα το πρωί, να παίξουμε, να παρακολουθήσουμε τους αγώνες και να διασκεδάσουμε.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ