Πολιτιστικά

Διαγωνισμός σχεδίασης βινιέτας με θέμα «2014 Έτος Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου»

Η Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου (Φ.Ε.Δ) με την στήριξη και την συνεργασία της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει Διαγωνισμό σχεδίασης βινιέτας με θέμα: «2014 Έτος Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου»

(Βινιέτα (από το γαλλικό Vignette) είναι μια ετικέτα που μοιάζει με γραμματόσημο. Εκδίδεται από ιδιώτες ή οργανισμούς, συνήθως για διαφημιστικούς, φιλανθρωπικούς ή αναμνηστικούς σκοπούς. Επικολλώνται στους φακέλους αλληλογραφίας και λειτουργεί ως διαφήμιση).

Όροι του Διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός γίνεται στα πλαίσια της ανάδειξης από την Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής του Νοτίου Αιγαίου ως ιδιαίτερα ελκυστικού τουριστικού προορισμού.

«2014 Έτος Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου»
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μαζί με 2 ακόμα επιλογές θα υλοποιήσουν μια επόμενη συντονισμένη προσπάθεια προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μέσω της ιδέας αυτής της Φιλοτελικής Ένωσης Δωδεκανήσου, που θα διαφημίσει την περιοχή μας όλους τους επόμενους μήνες του τρέχοντος έτους 2014.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά από όλες τις τάξεις των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων όλης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες και Δωδεκάνησα).

Η κάθε συμμετοχή πρέπει να περιλαμβάνει πλήρη στοιχεία (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, Σχολείο, Τάξη, τηλέφωνα και E-mail επικοινωνίας). Υπόδειγμα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία στην επισυναπτόμενη σελίδα.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από επιτροπή της Φ.Ε.Δ στην οποία θα συμμετέχει και εκπρόσωπος από την Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Θα επιλεγούν συνολικά 6 έργα από τα οποία τα 4 πρώτα θα έχουν ως έπαθλο νικητή κατά σειρά αξιολόγησης τα παρακάτω δώρα:

Α. Ένα (1) Tablet αξίας μέχρι 300 €,

Β. Μία (1) Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή αξίας μέχρι 150 €,

Γ. Μία (1) Δωροεπιταγή για αγορά βιβλίων αξίας 100 € και

Δ. Μία (1) Δωροεπιταγή για αγορά βιβλίων αξίας 70 €.

Και τα επόμενα 2, δώρο από ένα βιβλίο που θα προέρχεται από τις αξιόλογες εκδόσεις που έχει στηρίξει την έκδοσή του η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Και τα έξι έπαθλα θα είναι από χορηγία που θα την χειριστεί η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και θα δοθούν στους νικητές σε εκδήλωση και θα ανακοινωθεί μετά την λήξη του διαγωνισμού.

Οι συμμετοχές πρέπει να ταχυδρομηθούν αποκλειστικά με χρήση των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ) στην διεύθυνση : Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου, Τ.Θ. 286, Τ.Κ 85100, Ρόδος.

Πληροφορίες σχετικές με το διαγωνισμό, θα βρείτε και στην ιστοσελίδα www.fedod.gr.

Αποστολή συμμετοχών μέχρι Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου