Τοπικές Ειδήσεις

Απορρίφθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής για τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας εργολάβου και ιδιοκτήτριας ακινήτου

Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου απορρίφθηκε το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής για τη συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας ενός εργολάβου και μιας Ρωσίδας που υπέβαλαν τρεις οικείοι τού αδικοχαμένου σε εργατικό ατύχημα Λεονταρόπουλου Κωνσταντίνου.
Αιτήθηκαν, όπως έγραψε η «δημοκρατική» να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα, όπως διαταχθεί η συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας, κάθε δικαιώματος και περιουσιακού στοιχείου αμφότερων των καθ’ων που βρίσκεται είτε στα χέρια τους είτε στα χέρια τρίτου, μέχρι του ποσού των 1.350.000 ευρώ.

Τους οικείους του αδικοχαμένου εκπροσώπησε ο δικηγόρος κ. Μηνάς Τσέρκης, τον εργολάβο ο δικηγόρος κ. Άκης Δημητριάδης και τη Ρωσίδα οι δικηγόροι κ.κ. Στέλιος Αλεξανδρής και Πόλυ Χατζηγιάννη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου