Τοπικές Ειδήσεις

Κτηριακά προβλήματα στο Κτηματολόγιο Ρόδου

Από τους υπεύθυνους του Κτηματολογίου Ρόδου απεστάλη προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου, η ακόλουθη αναφορά:
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, 23.11.2020 και περί ώρα 06.30 π.μ., ο υπάλληλος της Υπηρεσίας, Μιχαήλ Χανδακάρης, κατά την άφιξη του σε αυτήν, διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τη ρίψη αρκετών εξωτερικών επιχρισμάτων, μεγέθους ικανού να προκαλέσουν σωματική βλάβη, στην κλίμακα ανόδου.
Με δεδομένο ότι, ο κίνδυνος τουλάχιστον τραυματισμών είναι υπαρκτός και παρά το γεγονός ότι ήδη από το έτος 2019, η Υπηρεσία έχει ενημερώσει εγγράφως, μεταξύ άλλων, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και την Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων, σχετικά με την άκρως επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με το κτίριο που στεγάζει το Κτηματολόγιο Ρόδου, χωρίς ακόμη να έχει σημειωθεί πρόοδος, καθώς ακολουθείται η νόμιμη και τυπική προβλεπομένη διαδικασία, η οποία είναι ιδιαιτέρως χρονοβόρα, ζητούμε τη συναίνεσή σας για την προσωρινή αναστολή λειτουργιών της Υπηρεσίας.

Με τιμή,
Ο Δικαστής
του Κτηματολογίου Ρόδου
Δημήτριος Εμμ.
Χαραλαμπάκης
Πρωτοδίκης

Ο Διευθυντής
α.α.
Ηλιάνα Βασιλειάδη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου