Τοπικές Ειδήσεις

Πρόσληψη οικονομολόγου ως ειδικού συμβούλου στον Δήμο Ρόδου

Με την 2318/27.10.2020 απόφαση του δημάρχου Ρόδου που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του ν. 3584/2007, όπως ισχύουν, του άρθρου 26 του ν. 4440/2016 και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 280 του ν. 3852/2010, προσελήφθη ο κ. Σάββας Πάττας του Ευθυμίου, κατηγορίας ΠΕ (πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς), ως ειδικός σύμβουλος του δημάρχου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Ο ως άνω ειδικός σύμβουλος θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής και θα υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του δημάρχου, τον οποίο και θα επικουρεί κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά για θέματα οικονομικού management και marketing που άπτονται κυρίως του τομέα του Τουρισμού και του Πολιτισμού εν γένει.
Mε προκήρυξη που ανήρτησε την 29η Σεπτεμβρίου 2020 ο δήμαχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης είχε γνωστοποιήσει ότι ενδιαφέρεται να προβεί στην πλήρωση μίας θέσης ενός ειδικού συμβούλου, πτυχιούχου Α.Ε.Ι./Τ.Ε.Ι., με ειδίκευση στις Οικονομικές Επιστήμες ή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή στο Τουριστικό Management ή στο Marketing, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Το αντικείμενο των καθηκόντων που θα ασκεί είναι η παροχή συμβουλών και η διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών, γραπτά ή προφορικά στο δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τις θεσμοθετημένες Επιτροπές του Δήμου με αιρετά μέλη, για θέματα οικονομικού management και marketing που άπτονται κυρίως στον τομέα του Τουρισμού και του Πολιτισμού εν γένει.
Το έργο του θα είναι επιτελικό και δεν θα έχει αποφασιστική αρμοδιότητα οποιασδήποτε μορφής.
Επίσης, δεν θα παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα, ούτε η θέση του θα έχει αντιστοιχία με τις θέσεις της κλίμακας αυτής. Υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του δημάρχου, για την επικουρία του οποίου θα προσληφθεί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου