ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δ. Γάκης: Ηλίθιες οι απόψεις σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία της κυρίας Μπακογιάννη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Γάκης Δημήτρης

Την ανη­συ­χία του για την εμφά­νιση τρο­μο­κρα­τι­κών δράσεων, μετά την έκρηξη βόμβας στα γραφεία του Συν­δέ­σμου Ελλήνων Βιο­μη­χά­νων (ΣΕΒ), εξέ­φρασε ο βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημή­τρης Γάκης.

Ενέταξε την επίθεση στο πλαίσιο πολι­τι­κής απο­στα­θε­ρο­ποί­η­σης που επι­χει­ρεί­ται και χαρα­κτή­ρισε «ηλίθιες» τις απόψεις της κ. Ντόρας Μπα­κο­γιάννη περί σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με την τρο­μο­κρα­τία επειδή κάποια στελέχη του έχουν σχέση με ανθρώ­πους που βρί­σκο­νται στη φυλακή και αγω­νί­ζο­νται για τα δικαιώ­ματά τους.

«Βρήκαν ευκαι­ρία, είπε, για ν’ ανα­δεί­ξουν ότι ένας πολι­τι­κός χώρος έχει σχέση με την τρο­μο­κρα­τία».

Πηγή ert.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. FAN ΤΟΥ ΓΑΚΗ

    Ομολογώ ότι ο κ. Γάκης είναι ο αγαπημένος μου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Με διασκεδάζει απίστευτα με τις δηλώσεις του κάθε φορά, γιατί κάθε φορά που μιλάει εκτίθεται ακόμη περισσότερο. Έχω την εντύπωση ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται σε ανθρώπους που έχουν χάσει δικούς τους από τους τρομοκράτες. Όχι ότι η Ντόρα έχει ανάγκη υπεράσπισης από κάποιον, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοί ήταν ανέκαθεν εκείνοι (άνθρωποι, πολιτικοί χώροι) που εξέθρεφαν και υποκινούσαν τους τρομοκράτες! Ξέραμε ότι τις καταλήψεις και τις ζημιές στα πανεπιστήμια και στους χώρους πέριξ αυτών τις έκαναν “παιδάκια” των οικογενειών του ΣΥΡΙΖΑ (παλαιότερα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ξέρετε εκείνων των αριστερών με τη δεξιά τσέπη, ακόμη και καθηγητών πανεπιστημίου) που στη συνέχεια τους έβγαζαν έξω από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ με φτηνές δικαιολογίες του τύπου “ξέρετε εγώ φταίω που το παιδί μου κατέντησε έτσι, δεν ήμουνα καλός πατέρας, δεν του αφιέρωσα χρόνο κτλ.”.