Την ανησυχία του για την εμφάνιση τρομοκρατικών δράσεων, μετά την έκρηξη βόμβας στα γραφεία του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ), εξέφρασε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Γάκης.
Ενέταξε την επίθεση στο πλαίσιο πολιτικής αποσταθεροποίησης που επιχειρείται και χαρακτήρισε «ηλίθιες» τις απόψεις της κ. Ντόρας Μπακογιάννη περί σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία επειδή κάποια στελέχη του έχουν σχέση με ανθρώπους που βρίσκονται στη φυλακή και αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους.
«Βρήκαν ευκαιρία, είπε, για ν’ αναδείξουν ότι ένας πολιτικός χώρος έχει σχέση με την τρομοκρατία».

Πηγή ert.gr

Ένα σχόλιο στο Δ. Γάκης: Ηλίθιες οι απόψεις σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία της κυρίας Μπακογιάννη

  1. Avatar Ο/Η FAN ΤΟΥ ΓΑΚΗ λέει:

    Ομολογώ ότι ο κ. Γάκης είναι ο αγαπημένος μου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Με διασκεδάζει απίστευτα με τις δηλώσεις του κάθε φορά, γιατί κάθε φορά που μιλάει εκτίθεται ακόμη περισσότερο. Έχω την εντύπωση ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται σε ανθρώπους που έχουν χάσει δικούς τους από τους τρομοκράτες. Όχι ότι η Ντόρα έχει ανάγκη υπεράσπισης από κάποιον, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοί ήταν ανέκαθεν εκείνοι (άνθρωποι, πολιτικοί χώροι) που εξέθρεφαν και υποκινούσαν τους τρομοκράτες! Ξέραμε ότι τις καταλήψεις και τις ζημιές στα πανεπιστήμια και στους χώρους πέριξ αυτών τις έκαναν “παιδάκια” των οικογενειών του ΣΥΡΙΖΑ (παλαιότερα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ξέρετε εκείνων των αριστερών με τη δεξιά τσέπη, ακόμη και καθηγητών πανεπιστημίου) που στη συνέχεια τους έβγαζαν έξω από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ με φτηνές δικαιολογίες του τύπου “ξέρετε εγώ φταίω που το παιδί μου κατέντησε έτσι, δεν ήμουνα καλός πατέρας, δεν του αφιέρωσα χρόνο κτλ.”.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ