ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μ. Μαρκόπουλος – Ευχαριστίες στους Ροδίτες, τους ξενοδόχους και τους εργαζομένους τους

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Tις ευχα­ρι­στίες του στους Ροδίτες, τους ξενο­δό­χους και τους εργα­ζο­μέ­νους τους που προ­σφέ­ρουν τις υπη­ρε­σίες τους εθε­λο­ντικά για να προ­σφέ­ρουν όσο το δυνατόν καλύ­τε­ρες συν­θή­κες δια­μο­νής στους του­ρί­στες που μετα­κι­νή­θη­καν είτε σε άλλα Ξενο­δο­χεία είτε σε άλλους χώρους, εκφρά­ζει ο πρό­ε­δρος της Ένωσης Ξενο­δό­χων Ρόδου Μανώλης Μαρ­κό­που­λος.

Ανα­λυ­τικά η δήλωσή του:

Εν μέσω της τερά­στιας αυτής δοκι­μα­σίας που βιώνει ο τόπος μας, θέλω να απευ­θύνω ένα τερά­στιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συμπο­λί­τες μας, που σπεύ­δουν ακού­ρα­στα, να μας βοη­θή­σουν με ότι μέσο έχουν, να προ­σφέ­ρουμε, μαζί με τις αρχές, όσο το δυνατόν καλύ­τε­ρες συν­θή­κες δια­μο­νής για τους επι­σκέ­πτες μας που μετα­κι­νή­θη­καν είτε σε άλλα Ξενο­δο­χεία είτε σε άλλους χώρους.

Συγκί­νηση, ευγνω­μο­σύνη και περη­φά­νια για όλους σας.

Για εμάς είναι υπο­χρέ­ωση, για εσάς είναι εθε­λο­ντική προ­σφορά και αυτό δίνει ακόμη μεγα­λύ­τερη αξία.

Προ­σευ­χό­μα­στε σύντομα να λήξει αυτή η δοκι­μα­σία.

Ευχα­ρι­στώ και τους συνα­δέλ­φους μου οι οποίοι μαζί με τους εργα­ζό­με­νους τους, συνε­χί­ζουν με τον ίδιο ζήλο, αμείωτα και ακού­ρα­στα να προ­σφέ­ρουν με κάθε τρόπο, εκτε­λώ­ντας το καθήκον τους.

Τέλος θα ήθελα να σταθώ στο κου­ρά­γιο που αντλούμε όλοι από τα χιλιά­δες μηνύ­ματα συμπα­ρά­στα­σης από παλιό­τε­ρους επι­σκέ­πτες μας, στα οποία η αγάπη περισ­σεύει, με υπο­σχέ­σεις ότι θα ξανάρ­θουν για δια­κο­πές στη Ρόδο μας.

Κου­ρά­γιο σε όλους.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.