Ο Δήμος Ρόδου με την κα. Άννα Ζωάννου, αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και μαζί με όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας δεν μπορούν να μείνουν άπραγοι στην ανείπωτη τραγωδία που βιώνουν οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής.

Μέσα σε αυτή την εθνική τραγωδία που βιώνουμε τις τελευταίες ώρες, εξαιτίας της καταστροφικής φωτιάς που ξέσπασε είναι αναγκαία η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας. Σε πλαίσιο πνεύματος αλληλεγγύης ζητούμε τη συνεισφορά σας στη συγκέντρωση των παρακάτω ειδών πρώτης ανάγκης:
• Τρόφιμα μακράς διαρκείας (Μακαρόνια, Ρύζι, Γάλα, Κονσέρβες, Όσπρια)
• Είδη Ιματισμού (Σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες, μαξιλάρια)
• Ειδή Ρουχισμού
• Κατασκηνωτικός εξοπλισμός (σκηνές, υπνόσακους)
• Υγειονομικό υλικό (φυσιολογικοί οροί παυσίπονα, γάζες, επίδεσμοι, οινόπνευμα, αντισηπτικά, βαμβάκι)

Παρακαλούμε, όσοι/όσες επιθυμούν, για ακόμη μια φορά, να δείξουν το κοινωνικό πρόσωπο τους και να σταθούν δίπλα στους συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε έκτακτη ανάγκη, μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά επί της οδού Ερυθρού Σταυρού 12Α, (Παλιό Νοσοκομείο) καθημερινά μέχρι και τη Δευτέρα 30/7 και ώρες 9:00-13:00 (Υπεύθυνη επικοινωνίας: κα. Φακίρη Ελευθερία, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241044753).

Ο Δήμος Ρόδου και η κα. Άννα Ζωάννου ευχαριστούν εκ των προτέρων για την ευγενική προσφορά αλληλεγγύης προς συμπολίτες μας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ