Ροδίτης είναι ο μεγάλος νικητής που ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη που μάντεψε σωστά τους 5+1 αριθμούς με αποτέλεσμα να κερδίσει 2.100.000 ευρώ! Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η (22/3) κληρωτίδα του Τζόκερ είναι οι: 4, 11, 22, 23, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 12.
Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο της κας Φωτεινής Παλαιολόγου στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου (100 μαγαζιά). Όπως δήλωσε η ίδια, ο τυχερός παίκτης ή η τυχερή παίκτρια κατέθεσε ένα από τα έτοιμα δελτία των 10 ευρώ, όπου συμπλήρωσε άλλες τέσσερις απλές στήλες. Η «επένδυση» των 12 ευρώ συνολικά αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από κερδοφόρα.
«Το τυχερό δελτίο είχε συνολική αξία 12 ευρώ. Ήταν από τα έτοιμά μας δελτία με συμπληρωμένους τους πέντε αριθμούς πάνω και όλους τους αριθμούς Τζόκερ στο κάτω κουτάκι. Συμπληρώθηκαν στο ίδιο δελτίο άλλες τέσσερις απλές στήλες των 50 λεπτών. Εκτιμούμε όμως ότι η έτοιμη στήλη έδωσε το μεγάλο ποσό», είπε η κα Παλαιολόγου.
Ο τυχερός ή η τυχερή δεν εμφανίστηκε μέχρι χθες το απόγευμα. Η κα Φωτεινή εκτιμά όμως ότι πρόκειται για άνθρωπο που είχε το ποσό ανάγκη, καθώς οι πελάτες του πρακτορείου είναι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι.
«Ο τυχερός δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν πολλά δελτία και πολύς κόσμος οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι ο τυχερός. Έχουμε σταθερή πελατεία αλλά περνούν και άλλοι. Θέλω να πιστεύω ότι είναι άνθρωπος που το είχε ανάγκη. Αυτό μου υπαγορεύει το ένστικτό μου», ανέφερε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου.

Άλλες επιτυχίες
Η θεά τύχη δεν αφήνει παραπονεμένη τη Ρόδο. Στο παρελθόν το Τζόκερ χάρισε μεγάλα ποσά στους Ροδίτες. Τον Φεβρουάριο του 2016, ένας υπερτυχερός κέρδισε το ποσό των 1.227.412 ευρώ καταθέτοντας ένα απλό δελτίο των 2,5 ευρώ σε πρακτορείο του κ. Σάββα-Νεκτάριου Καλαθενού επί της λεωφόρου Ηρακλειδών στην Ιαλυσό.
Τον Σεπτέμβριο του 2016, κατατέθηκε πάλι στην Ιαλυσό ένα τυχερό δελτίο τζόκερ που χάρισε σε ένα συμπολίτη μας το ποσό των 600.000 ευρώ. Το τυχερό δελτίο, αξίας μόλις 3 ευρώ κατατέθηκε στο πρακτορείο Μαρίας Λουλάκη, Παναγιώτη Κιουρδή.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ