Ειδήσεις

Βράβευση του συλλόγου αιμοδοτών

Έληξαν με επιτυχία οι εργασίες του 9ού Πανελλήνιου Συνεδρίου Εθελοντικής Αιμοδοσίας και του 7ού Συνεδρίου Νέων Αιμοδοτών που έλαβαν χώρα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης στις 21/22/23 Μαρτίου 2014.

Σκοπός του Συνεδρίου ήταν η ανάδειξη όλων των στοιχείων που θα βοηθήσουν τους συλλόγους της χώρας να αναπτύξουν ένα σχεδιασμό για δράσεις.

Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ.Φιλήμονα Νικολάου και στο συνέδριο νέων από τον γραμματέα του συλλόγου και υπεύθυνο της επιτροπής νέων κ. Τριαλώνη Εμμανουήλ.

Στο συνέδριο η Πανελλήνια ομοσπονδία συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών Ελλάδος (ΠΟΣΕΑ) απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε τρείς συλλόγους για την μεγάλη αύξηση σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα αλλά και για τις δράσεις τους στον κοινωνικό τομέα. Οι σύλλογοι που βραβεύτηκαν ήταν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου (Αδελφότης Αίματος),ο Σύλλογος Αιμοδοτών Φερών Έβρου και ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ξάνθης.

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου και ώρα 07.00μμ θα διεξαχθεί στο γραφείο του συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου συνάντηση της επιτροπής νέων για να μεταφερθούν σε όλους τα αποτελέσματα και οι εμπειρίες από αυτό το συνέδριο. Πληροφορίες για την συνάντηση στο 22410-69444.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου