Αναφερόμενος στις προκλητικές ενέργειες της Άγκυρας, ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για απώλεια ψυχραιμίας από την πλευρά της Τουρκίας. «Η Τουρκία έχει αποφασίσει να κλιμακώσει την κρίση» συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος, για να προσθέσει ότι «διεξάγεται ένας πρωτοφανής “μιντιακός” πόλεμος για γεγονότα που δεν υπάρχουν». Ανέφερε ακόμη ότι «στην περιοχή βρίσκεται συνεχώς σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού και σκάφος του Λιμενικού Σώματος…Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι απόλυτα ψύχραιμες και έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απειλή της εθνικής κυριαρχίας».

 Σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για τα εξοπλιστικά και την κριτική που άσκησε για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, είπε ότι ο ίδιος απαντά ως υπουργός σε ερωτήσεις που κατατίθενται στη Βουλή, πρόσθεσε ότι «δεν έχει γίνει καμία ερώτηση, εκτός από αυτή του ΠΑΣΟΚ», για να υπογραμμίσει: «Δεν έχει αποφασιστεί τίποτα για τα εξοπλιστικά. Δεν “ψωνίζω” εγώ, η Βουλή θα αποφασίσει».

«Όταν ο κ. Φίλης επιτέθηκε κατά των Ποντίων τον μπλοκάραμε, όταν επιτέθηκε κατά της Ορθοδοξίας τον μπλοκάραμε, θα ξαναμπλοκάρουμε όποιον κ. Φίλη έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας» σημείωσε ο κ. Καμμένος, λέγοντας ότι με τον πρωθυπουργό «έχουμε πιο σοβαρά θέματα να συζητήσουμε».

ΕΘΝΟΣ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ