Ειδήσεις

Εκλογές στο Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών

Ο Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου, προσκαλεί τα μέλη του στις εκλογές που θα γίνουν την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 17:00, στην αίθουσα Γ.Καραγιάννης του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Συνδέσμου μας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τις υποψηφιότητες τους (δηλώνοντας ότι θέλουν να είναι υποψήφιοι και τα στοιχεία τους) στο mail του Συνδέσμου esynena@gmail.com μέχρι την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι. Στο ίδιο mail, μπορούν επίσης να στέλνουν τα στοιχεία τους και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στον Σύνδεσμο. Προϋποθέσεις εγγραφής αλλά και υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στο Σύνδεσμο (ΕΣΥΝΕΝΑ) έχουν, οι ελεύθεροι επαγγελματίες έως 43 χρόνων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Στην προσπάθεια του Συνδέσμου μας να αναδείξει την νέα επιχειρηματικότητα μέσα από την δικτύωση, τις συνεργασίες και τις δράσεις, με στόχο την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας αλλά και την ευημερία του τόπου μας, κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όλων των νέων επιχειρηματιών του Νοτίου Αιγαίου.
Με εκτίμηση
Το προσωρινό ΔΣ
Δέσποινα Κοντούζογλου
Σταματελοπούλου Κατερίνα
Παναγιώτης Κουνάκης
Αντώνης Βαρέλης
Σταυρούλα Τριανταφυλλοπούλου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου