Το ενδιαφέρον και η αγάπη για τον άνθρωπο παραμένουν σταθερές αξίες για τους εργαζομένους και τα πληρώματα της ναυτιλιακής εταιρείας Dodekanisos Seaways.

Απόλυτα ταυτισμένοι με τη φιλοσοφία και τον κοινωνικό χαρακτήρα της διοργάνωσαν την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη εθελοντική αιμοδοσία δίνοντας ιδιαίτερη σημασία και νόημα στο πνεύμα των ημερών.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τα πληρώματα με συντονιστή τον αρχιπλοίαρχο της εταιρείας κ. Λάμπρο Φραγκάκη ο οποίος είχε αναλάβει και όλες τις λεπτομέρειες σε συνεννόηση με το αιματολογικό τμήμα του Νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν μέλη των πληρωμάτων των πλοίων της Dodekanisos Seaways έχουν ανταποκριθεί σε προσκλήσεις είτε του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών είτε συγγενών ατόμων που είχαν ανάγκη αίματος εκτιμώντας πάντοτε ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη κοινωνικής ευαισθησίας, αλληλεγγύης, αλτρουισμού και πολιτισμού, ενώ η ίδια η εταιρεία στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει με κάθε τρόπο τις δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας σε όλα τα νησιά του δωδεκανησιακού συμπλέγματος.

Όπως ανέφερε ο αρχιπλοίαρχος κ. Φραγκάκης οι δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας θα συνεχιστούν σε τακτική πλέον βάση από το νέο έτος, όταν και τα τρία πλοία της εταιρείας θα είναι σε ενέργεια, ώστε η προσφορά αίματος, που είναι θείο δώρο ζωής, να είναι περισσότερο μαζική και αποδοτική.

Εκτός από τον αρχιπλοίαρχο, στην εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχαν οι πλοίαρχοι Απόστολος Μπλάνας και Γιώργος Γέροντας, τα μέλη του πληρώματος Αλέξανδρος Κατσαράς, Αντώνιος Πιζάνιας, Τζαν Τοπάλογλου, Βασίλης Χατζησάββας, Νίκος Κολιαγράκης, Νίκος Κινηρίδης και οι Γιάννης Σαρίκος και Αντώνης Γιαρίκας από το τμήμα διοίκησης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ