Τοπικές Ειδήσεις

Iδρύθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρεμαστής

Με ικανοποίηση, ανακοινώνουμε την ίδρυση του 2ου 6θέσιου Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής μετά και τις συνεχείς προσπάθειες του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και του αναπληρωτή δημάρχου Στράτου Καρίκη, αρμόδιου σε θέματα Παιδείας.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτήριο, με πλήρη εξοπλισμό και προσβασιμότητα σε ΑΜΕΑ η λειτουργία του οποίου θα επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα των υπεράριθμων μαθητών που αντιμετώπιζε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρεμαστής.

Η δημοτική αρχή έχει θέσει ως προτεραιότητα τα ζητήματα παιδείας, γεγονός που γίνεται καθημερινά φανερό από τους εκπαιδευτικούς, τους ίδιους τους μαθητές, τους γονείς καθώς και όλους τους πολίτες.Με την ίδρυση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής υλοποιούμε ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου

Στράτος Καρίκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου