ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αιχμηρό tweet Κουμουτσάκου κατά Κοτζιά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κουμουτσακος

Ο τομε­άρ­χης Εξω­τε­ρι­κών της Νέας Δημο­κρα­τίας, Γιώργος Κου­μου­τσά­κος, σχο­λί­ασε με ένα αιχμηρό tweet την φράση του υπουρ­γού Εξω­τε­ρι­κών Νίκου Κοτζιά, «η εποχή που θεω­ρού­νταν διπλω­μα­τία το να κάνεις την κότα πέρασε», την οποία είπε σε συνέ­ντευξή του στο Αθη­ναϊκό Πρα­κτο­ρείο Ειδή­σεων.

«Όλοι οι προη­γού­με­νοι κότες, είπε, με δια­πε­ρα­στική ματιά, στον καθρέ­φτη του ο πανί­σχυ­ρος Υπουρ­γός της “Αποι­κίας Χρέους”. Ατρό­μη­τος καβα­λά­ρης εκείνος με πύρινη ρομφαία που έτρεμε όλη η υφήλιος. Ένα τρα­ντα­χτό γέλιο ακού­στηκε από την Ανατολή… Τίτλοι τέλους. Καλές δια­κο­πές», έγραψε χαρα­κτη­ρι­στικά ο κ. Κου­μου­τσά­κος.

 

Giorgos Koumoutsakos@GKoumoutsakos

“Όλοι οι προη­γού­με­νοι κότες”,

είπε, με δια­πε­ρα­στική ματιά, στον καθρέ­φτη του ο πανί­σχυ­ρος Υπουρ­γός της “Αποι­κίας Χρέους”.

Ατρό­μη­τος καβα­λά­ρης εκείνος με πύρινη ρομφαία που έτρεμε όλη η υφήλιος.

Ένα τρα­ντα­χτό γέλιο ακού­στηκε από την Ανατολή…

Τίτλοι τέλους.

Καλές δια­κο­πές.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.