Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του Γεωργίου Γιαννιού, για την εκδήλωση προς τιμήν του

ΓIANNIOY BPABEYΣH

Θέλω να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου στον Αξιότιμο Δήμαρχο Ρόδου Κύριο Φώτη Χατζηδιάκο και στον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων του ΟΤΕ, για την εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, προς τιμήν μου για τη συμμετοχή μου στα πολεμικά γεγονότα της ΚΥΠΡΟΥ το 1974.

Τους ευχαριστώ επίσης, γιατί στο πρόσωπό μου τίμησαν την ένδοξη Μονάδα μου, την Α΄ ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ, τον Διοικητή μου αείμνηστο ταγματάρχη ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΜΕΛΕΤΙΟΥ, τους Αξιωματικούς και τους Καταδρομείς που συμμετείχαν στα παραπάνω γεγονότα προς υπεράσπιση της Μαρτυρικής ΚΥΠΡΟΥ.

Ευχαριστώ τους Αξιότιμους προσκεκλημένους, τους αγαπητούς μου Συναδέλφους, παλαιούς και νέους, τους συγγενείς και φίλους που παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής της πιο πάνω τιμής.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις κυρίες και τους κυρίους, που φρόντισαν για την οργάνωση και παρουσίαση αυτής της όμορφης και συγκινητικής εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους γνωστούς και φίλους που από μακριά με αγκάλιασαν με τις ευχές τους.

 

Με απέραντη αγάπη

Ο Στρατιώτης της Α΄ΜΟΙΡΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ 1974

Γεώργιος Αντωνίου Γιαννιού

Αφάντου- Ρόδου

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.