Ειδήσεις

Επίσκεψη του ΕΠΑΛ Παραδεισίου στο Θέρμαι-ΙΕΚ τουριστικών επαγγελμάτων Ρόδου

 

 

Το ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων επισκέφθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου 2017 οι μαθητές του ΕΠΑΛ Παραδεισίου και συγκεκριμένα η ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών (κ. Ζησοπούλου και κ. Κωστούλα) που συμμετέχει στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα του σχολείου.

Οι μαθητές επισκέφθηκαν τη σχολή τόσο για να ενημερωθούν για πρόγραμμα σπουδών, τον τρόπο εισαγωγής και τις ειδικότητες που λειτουργούν στο ΙΕΚ, όσο και για το ιστορικό κτίριο ΘΕΡΜΑΙ για τις ανάγκες του πολιτιστικού προγράμματος.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ κ. Κουντούρης ανέλαβε την ξενάγηση στους χώρους, την πληροφόρηση των μαθητών και των καθηγητών για την ιστορία του κτιρίου (από τη δημιουργία του έως σήμερα) και προμήθευσε την ομάδα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό του εν λόγω κτιρίου.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης και των εργασιών προσφέρθηκαν στους μαθητές και στους συνοδούς εκπαιδευτικούς κρύα και ζεστά ορεκτικά που παρασκεύασαν οι μαθητές του μαγειρικού τμήματος καθώς και γλυκά του αντίστοιχου ζαχαροπλαστικού τμήματος.

Η επίσκεψη συντέλεσε στη δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος διαμέσου του οποίο θα δημιουργηθεί ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κουντούρη και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΙΕΚ για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική φιλοξενία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου