Τοπικές Ειδήσεις

Απάντηση της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου στη Νατάσα Βενετοκλή

Από το Γραφείο Τύπου της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Είμαι σίγουρη ότι όταν ο Βολταίρος υπερασπιζόταν την ελευθερία του λόγου, μιλούσε για πραγματική και όχι για προσχηματική Δημοκρατία.

Εμάς μας εμπιστεύτηκαν οι πολίτες στο Νότιο Αιγαίο για να διοικήσουμε και να διαχειριστούμε καταστάσεις και μάλιστα ιδιαίτερα δύσκολες.

Όχι για να δεχόμαστε μαθήματα κατ΄ επίφαση “συνεργασίας” από κάποιους και οι ίδιοι να μετατρέπουν το Περιφερειακό Συμβούλιο σε αρένα, εκμεταλλευόμενοι τις εξ αντικειμένου ιδιαίτερες συνθήκες των συνεδριάσεων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η κα Βενετοκλή, ως μέλος του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα έπρεπε να γνωρίζει καλά τον κανονισμό και να λειτουργεί ως θεματοφύλακάς του, αντί να μας κουνά επικριτικά το δάχτυλο, περί δήθεν προσπάθειας φίμωσης.

Ως εκ του θεσμικού της ρόλου, η κα Βενετοκλή, πριν προβεί σε κήρυγμα περί “ελευθερίας του λόγου”, θα πρέπει να διαχωρίσει τις έννοιες και κατόπιν να απαντήσει κατά πόσον οι πρακτικές τύπου αρένας την εκφράζουν τόσο, ώστε να τις υπερασπίζεται.

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου