Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 22/4/2017, στην Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου, και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του σούπερ μάρκετ “Παναγιωτάς”.
Μοτοσυκλέτα με οδηγό 25χρονο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη , με αποτέλεσμα ο νεαρός οδηγός, να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος από το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.