Οι κ.κ. Βασίλης Μανέττας υποδιευθυντής στο Γενικό Λύκειο Αφάντου και Θεοδόσης Μαρκουλής, μελετητής και σύμβουλος ιδιωτικών έργων που αφορούν στον τουρισμό, θα συμμετέχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο συνδυασμό «Με δύναμη για τη Ρόδο» με επικεφαλής τον κ. Αντώνη Καμπουράκη.
– Βασίλης Μανέττας


Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Καλωσορίζω τον Βασίλη Μανέττα στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Βασίλης είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, ένας εξαιρετικός παιδαγωγός.
Η εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση σε συνδυασμό με την βαθειά γνώση του για τα προβλήματα της περιοχής του Αφάντου, θα βοηθήσει το συνδυασμό «Με Δύναμη για τη Ρόδο», να εργαστεί σωστά για την κεντρική και περιφερειακή ανάπτυξη της Τόπου μας. Όλοι Μαζί με Δύναμη μπορούμε να οδηγήσουμε τη Ρόδο μας στο μέλλον που της αρμόζει».
Ο Βασίλης Μανέττας για την υποψηφιότητά του δήλωσε:
«Σε μία κρίσιμη για τη χώρα μας και τον τόπο μας περίοδο, η απόφαση να εμπλακώ ενεργά στην πολιτική ζωή υπήρξε συνειδητή επιλογή μου, γιατί την έκρινα απόλυτα αναγκαία. Ως κάτοικος μιας περιοχής που τη γνωρίζω, την αγαπώ και την νοιάζομαι και στη οποία θέλω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις αποφάσισα να μην μείνω αδρανής, αλλά να συμβάλλω μέσω της υποψηφιότητά μου στην υλοποίηση έργων που θα διασφαλίσουν πραγματικές προοπτικές ανάπτυξης, θα αναβαθμίσουν και θα αναδείξουν τον τόπο μας τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Μαζί με τον Αντώνη Καμπουράκη, Με Δύναμη για τη Ρόδο».

– Θεοδόσης Μαρκουλής


Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης ανέφερε: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Θεοδόση Μαρκουλή στο συνδυασμό μας “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Θεοδόσης είναι ένας συντοπίτης μας με προσλαμβάνουσες παραστάσεις από όλο τον πλανήτη, είναι ένας πολίτης του κόσμου. Μας ενώνει το όραμα της σύνδεσης του τουρισμού στο νησί μας, με την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά και το σεβασμό στο περιβάλλον. Είναι ένας άνθρωπος με μεράκι και φρέσκες ιδέες, που θα βοηθήσει όλοι Μαζί να οδηγήσουμε και πάλι τη Ρόδο μας στο δρόμο που της αξίζει».
Ο Θεοδόσης Μαρκουλής δήλωσε τα εξής: «Η μεγάλη αγάπη μου για τη Ρόδο και την πολιτιστική μας κληρονομιά, καθώς και η επιδίωξη επίλυσης χρόνιων ζητημάτων που την ταλανίζουν, είναι τα κίνητρα για τη συμμετοχή μου στα κοινά. Όραμα μου η Ρόδος μας να εκπέμψει και πάλι ΦΩΣ! Στηρίζω τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί είναι επαγγελματίας και όχι πολιτικός. Έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του για το νησί μας. Γιατί η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου είναι βασική του προτεραιότητα. Είναι άνθρωπος επίμονος, εργασιομανής, καινοτόμος, με αισθητική και όραμα. Είναι ο μόνος που μπορεί να ενώσει τους Πολίτες και τις Παραγωγικές Δυνάμεις του νησιού, μέσα από τις κοινές μας προσδοκίες για τον τόπο μας, και κυρίως με Δύναμη για τη Ρόδο!»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ