Ειδήσεις

Προετοιμασίες στη ΡΟΔΑ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται στη δημοτική επιχείρηση συγκοινωνιών ΡΟΔΑ οι προετοιμασίες για την έναρξη της σεζόν.

Ομιλώντας στους δημοσιογράφους χθες ο πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ κ. Δημήτρης Καρατζιάς δήλωσε ότι την τρέχουσα περίοδο γίνονται οι αναγκαίες επισκευές στα οχήματα της επιχείρησης για να είναι όλα έτοιμα το καλοκαίρι.

«Γίνονται οι απαραίτητες επισκευές των λεωφορείων προκειμένου να είναι έτοιμα για το καλοκαίρι», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Καρατζιάς και πρόσθεσε πως έχουν ολοκληρωθεί και οι διαδικασίες για την μίσθωση δυο λεωφορείων τύπου «φυσούνας».

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μίσθωσης δύο λεωφορείων τύπου- φυσούνας. Πιστεύω πως θα έχουμε τα οχήματα στην πόλη στα μέσα Μαΐου. Όπως γνωρίζετε, η ΔΕΣ ΡΟΔΑ ανέλαβε την κάλυψη κάποιων υποχρεώσεων από υπηρεσίες πρώην Δήμων του νησιού. Μέχρι τώρα έχουν καταβληθεί 960.000 ευρώ», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Καρατζιάς.

«Θα ήθελα να δρομολογηθούν νέα λεωφορεία αλλά είναι δύσκολο. Θα αποκτηθούν μόνο δυο οχήματα με πόρους του ΕΣΠΑ. Θα πορευτούμε με τον στόλο που διαθέτουμε, τα δυο λεωφορεία που θα μισθώσουμε και ένα μικρό όχημα. Αν χρειαστεί πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις για να κρατηθεί η επιχείρηση», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ.

Σε ερώτηση αν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τις προσλήψεις προσωπικού ο κ. Δημήτρης Καρατζιάς δήλωσε:
«Έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τις προσλήψεις προσωπικού. Εδώ και λίγες ημέρες ήρθαν 24 άτομα . Τώρα θα δώσουμε και τα ρεπό που οφείλουμε στους υπόλοιπους εργαζόμενους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου