ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσλήψεις 1.000 οπλιτών στις Ένοπλες Δυνάμεις

news room 1 λεπτό ανάγνωση
στρατιώτες

Στο πλαίσιο των μέτρων για την κάλυψη αναγκών των Ενόπλων Δυνά­μεων, το υπουρ­γείο Εθνικής Άμυνας δημιουρ­γεί 1.000 νέες θέσεις εργα­σίας, για διά­στημα έως 3 ετών.

Σύμφωνα με την ανα­κοί­νωση, υπε­γράφη από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο σχετική απόφαση για τη δρο­μο­λό­γηση των απαι­τού­με­νων, από την κείμενη νομο­θε­σία, δια­δι­κα­σιών για ανα­κα­τά­ταξη στους κλάδους των Ενόπλων Δυνά­μεων 1.000 συνο­λικά (600 στρατό ξηράς, 200 Πολε­μικό Ναυτικό, 200 Πολε­μική Αερο­πο­ρία) οπλιτών για βραχεία περίοδο δυο ετών, η οποία μπορεί να παρα­τα­θεί για ακόμη ένα έτος. Όλοι οι ΟΒΑ θα προ­σλη­φθούν σε μάχιμα καθή­κο­ντα («ειδι­κό­τη­τες μαχητή») σε μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο, της ΑΣΔΕΝ στα νησιά Αιγαίου και της 1ης ΜΠ στη Μακε­δο­νία.

«Η δυνα­τό­τητα ανα­κα­τά­τα­ξης δίνεται μόνο σε οπλίτες που υπη­ρε­τούν και όχι σε εφέ­δρους αμέσως μετά και σε συνέ­χεια της εκπλή­ρω­σης της θητείας τους. Οι παρα­πάνω οπλίτες θα συνε­χί­ζουν να υπη­ρε­τούν στις μονάδες από τις οποίες και θα απο­λύ­ο­νται και οι οποίες έχουν καθο­ρι­σθεί με σχετική υπουρ­γική απόφαση χωρίς δυνα­τό­τητα μετά­θε­σης» ανα­φέ­ρε­ται στην ανα­κοί­νωση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.