Μόλις σε μία ημέρα μπορείς να απαλλαγείς από «ψωμάκια» και τοπικό πάχος, ανώδυνα και αναίμακτα με την πρωτοποριακή μέθοδο της αναίμακτης λιποαναρρόφησης με laser. Η λιποαναρρόφηση Smartlipo αποτελεί την πρώτη επιλογή πολλών σταρ του εξωτερικού σε ότι αφορά την απαλλαγή από το συσσωρευμένο λίπος αλλά και την κυτταρίτιδα, γιατί είναι ελάχιστα επεμβατική και έχει μηδενικό χρόνο αποκατάστασης.

Στην πρότυπη κλινική που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, Cosmetic Derma Medicine συναντήσαμε τη δερματολόγο και Επιστημονική Διευθύντριας της κλινικής, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, η οποία μας ενημέρωσε για τη θεραπεία αυτή.

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

«Η διαδικασία είναι απλή. Ο γιατρός, μέσω μια οπής του 1 χιλιοστού, εισάγει την ειδική κεφαλή laser κάτω από το δέρμα και κατευθύνει την οπτική ίνα στην περιοχή που αντιμετωπίζει το πρόβλημα. Η οπτική ίνα λιώνει τα λιποκύτταρα κάτω από το δέρμα και αυτά απομακρύνονται ρευστοποιημένα, με ειδική κάνουλα, από το σώμα. Ταυτόχρονα, προσφέρει σύσφιγξη, γιατί κινητοποιεί τον οργανισμό να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη ενώ έχει θεαματικά αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, δίνοντας τη δυνατότητα στο γιατρό να δουλέψει τις ανώτερες στιβάδες του λιπώδους ιστού.»

Ποιες οι διαφορές με την κλασσική λιποαναρρόφηση με νυστέρι;

  • Η λιποαναρρόφηση με laser είναι ελάχιστα τραυματική τεχνική η οποία δεν αφήνει σημάδια και ουλές, αφού η οπή από την οποία εισάγεται το laser δε χρειάζεται καν συρραφή
  • Είναι ανώδυνη
  • Πραγματοποιείται σε συνθήκες ιατρείου, χωρίς να χρειάζεται νοσηλεία σε νοσοκομείο
  • Γίνεται με τοπική αναισθησία και όχι με υπνοχάλαση ή γενική αναισθησία
  • Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά καθώς με τη λιποαναρρόφηση Smartlipo αποφεύγεται η χαλάρωση που δημιουργείται μετά την κλασική λιποαναρρόφηση, αφού το laser προκαλεί σύσφιγξη
  • Ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στην καθημερινότητά του αμέσως μετά τη θεραπεία.

 

Η λιποαναρρόφηση με laser δρα στοχευμένα σε όλες τις προβληματικές περιοχές μέσα σε μια συνεδρία, με αποτέλεσμα το άμεσο χάσιμο πόντων και τη θεαματική σύσφιγξη. Η Cosmetic Derma Medicine εξυπηρετεί και στις κλινικές στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ