Προθεσμία για να απολογηθεί την 17η Φεβρουαρίου 2014 ζήτησε και έλαβε σήμερα από την τακτική Ανακρίτρια Ρόδου ένας 40χρονος κάτοικος Ρόδου, που διώκεται για κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια και δη της κόρης του, σε ηλικία 4 ετών!

Η 12χρονη σήμερα κόρη του ενώ έπαιζε στο σπίτι της με παιδιά της ηλικίας της έπεσε από μια σκάλα και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Επειδή δεν είχε ασφάλεια για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη η μητέρας της, που είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της, από διετίας, απευθύνθηκε στην Πρόνοια. Φέρεται να είπε σε μια υπάλληλο ότι ο σύζυγός της προ 8ετίας, ενώ το παιδί τους ήταν 4 ετών ασελγούσε σε βάρος του και συγκεκριμένα ότι θώπευε τα γεννητικά του όργανα.
Η υπόθεση έφτασε στο γραφείο του Εισαγγελέα και η μητέρα σε καταθέσεις της υποστήριξε εκ νέου τα ίδια.
Ο κατηγορούμενος απορρίπτει κατηγορηματικά τις καταγγελίες υποστηρίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί της συζύγου του, με την οποία βρίσκονται σε διαδικασία έκδοσης διαζυγίου, γίνονται εξαιτίας του χωρισμού τους και για λόγους αντεκδίκησης.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται η δικηγόρος κ. Μαρία Κορακάκη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται εξάλλου έρευνα και για όμοια υπόθεση με καταγγελλόμενο για κατάχρηση σε ασέλγεια τον σύντροφο της μητέρας μιας 11χρονης.

Περισσότερα στην αυριανή έντυπη έκδοση της “δημοκρατικής”.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ