Εκλογές το Μάιο βλέπει ο πρόεδρος της ΝΔ, όπως τουλάχιστον ανέφερε οΚυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας με δημοσιογράφους στο γεύμα που τους παρέθεσε το μεσημέρι της 21ης Δεκεμβρίου.

«Αν φύγει ο κ. Καμμένος από την κυβέρνηση, δεν βλέπω πώς μπορεί ο κ. Τσίπρας να συνεχίσει να κυβερνά, έχοντας χάσει επί της ουσίας τη δεδηλωμένη. Γι’ αυτό βλέπω ως απώτατο όριο εκλογών τον Μάιο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι το σημαντικότερο είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. «Σημασία είναι να φύγει αυτη η κυβέρνηση το ταχύτερο δυνατόν και μακάρι αυτό να συμβεί πριν από τη Συμφωνία των Πρεσπών, προκειμενου οι πολίτες να αποφασίσουν για το εθνικό θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σχολιάζοντας την τουρκική προκλητικότητα των τελευταίων ημερών ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «επί της ουσίας δεν έχουμε υπουργό Εξωτερικών και υπουργός Άμυνας είναι ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μπροστά στο πολιτικό του τέλος δεν διστάζει πλέον να λέει ό,τι θέλει».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ