Ειδήσεις

Παράδοση 5.000 κιλών τροφίμων από το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλου. Το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Νιωτάκης και τα μέλη της διοίκησης πατήρ Χρυσόστομος Παπαλέξης, κ. Κωνσταντίνος Χριστοδουλίδης και κ. Σταμάτης Παπαποστόλου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Γιαννικουρής ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπλίτη Ρόδου για την επιτυχία της ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης των Χριστουγέννων, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στην Ιαλυσό, σε συνεργασία με τον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ και παρέδωσε τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τηρώντας τη δέσμευση όλων των μελών του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου να συνδράμουν, στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Αναλυτικότερα από το τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου παραδόθηκαν τα παρακάτω:

  • 1545 κιλά ζυμαρικά
  • 800 κιλά ρύζι
  • 396 κιλά κριθαράκι
  • 800 κιλά αλεύρι
  • 825 κιλά τοματοχυμό
  • 150 λίτρα ελαιόλαδο
  • 600 λίτρα γάλα

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρωτοβουλία αλλά και για την συνολική δράση τμήματος. Ευχαρίστησε δε τα μέλη του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, για την πολύ σημαντική αυτή προσφορά και επεσήμανε την ανάγκη που έχει η κοινωνία για τέτοιες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Τέλος ο πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής εκφράζοντας το σύνολο των μελών του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους και επέδωσε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου, ένα λάβαρο με το έμβλημα του τμήματος, ως ενθύμιο της προσφοράς του τμήματος στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Για μας αποτελεί προτεραιότητα η στήριξη της κοινωνίας και των συμπολιτών μας, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Το φιλανθρωπικό μας έργο θα συνεχιστεί και στο προσεχές μέλλον.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου